De beste keuzes maken

Slier & Partners helpt u graag bij deze vraagstukken.

Wij verzorgen en controleren uw volledige financiële administratie, optimaliseren de boekhoudkundige processen, rapporteren periodiek en geven u zodoende de juiste aanknopingspunten om voor uw onderneming de beste keuzes te maken. Maar u kunt ook kiezen voor een eigen financieel pakket, zoals Exact Online, waarbij u een deel van de administratie uitbesteedt aan ons en de rest zelf doet. In alle gevallen heeft u zelf de touwtjes in handen, omdat u altijd en overal inzicht heeft in uw actuele administratie.

Voor veel ondernemingen is administratie een noodzakelijk kwaad, een papieren rompslomp die nu eenmaal gedaan moet worden. Maar een goede financiële administratie helpt uw bedrijf wel verder. Want management informatie op basis van cijfers, geeft antwoord op essentiële vragen, zoals: Wat is de financiële stand van zaken? Kan er worden geïnvesteerd? Hoe groot zijn de risico’s?

Exact Online

Exact Online richt zich op ondernemers die de boekhouding grotendeels zelf willen doen, maar bepaalde onderdelen uitbesteden aan een accountant. Daarvoor heeft de boekhouder zelf via internet toegang tot de administratie. Via een koppeling met het KvK-bestand is bovendien de adresinformatie van zakenrelaties altijd actueel op te vragen. Daarbij is het ook mogelijk om de kredietwaardigheid van klanten in te zien, al zijn daar wel kosten aan verbonden. Exact kent ook speciale modules voor handelsbedrijven en voor organisaties die op uurbasis factureren.

Contact

Bezoekadres:
Weena 268-270 (Gebouw B, 5e etage)
3012 NJ Rotterdam
Tel: 010 592 51 66
info@slier-partners.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

.

© 2021 Slier & Partners, All Rights Reserved