Fiscale faciliteiten optimaal benutten

Slier & Partners heeft een gespecialiseerde belastingafdeling die zich dagelijks bezighoudt met ondermeer: vennootschapsbelasting, dividendbelasting, successieaangiften, inkomstenbelasting, omzetbelasting en loonheffing.

Alle jaarrekeningen worden behandeld op onze fiscale afdeling waar we bekijken of onze cliënten hun fiscale faciliteiten voldoende benutten. Bovendien zoeken we naar de juiste en meest ideale balans tussen de zakelijke activiteiten in combinatie met ieders privésituatie, zodat wij uw belastingpositie kunnen optimaliseren. Ook hierbij zijn we weer kritisch en meedenkend, met als doel het belastingstelsel in uw voordeel te laten werken.

Extendum

Slier & Partners werkt intensief samen met Extendum, dé brancheorganisatie voor accountantskantoren met een klantenkring in het Midden- en Kleinbedrijf. Extendum geldt als de rechterhand van de accountant en biedt ondersteuning in de meest complexe, specifieke en financiële vraagstukken, op het gebied van pensioenen en zorggebieden, subsidies, personeel & organisatie, (fiscaal) juridisch, marketing & communicatie, fusie en overname, automatisering, of milieu. Zodoende heeft Slier & Partners altijd alle kennis op elk gebied in huis.

Contact

Bezoekadres:
Weena 268-270 (Gebouw B, 5e etage)
3012 NJ Rotterdam
Tel: 010 592 51 66
info@slier-partners.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

.

© 2021 Slier & Partners, All Rights Reserved